Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja je*** dlaczego ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej pytanie. też tak macie, że wasz tank jest tak zjebany i papierowy, że każdy go zjada a tank w przeciwnej jest w c**j twardy ? Ja tak mam. Braum u nich> 125312563512321skili żeby zajebać, braum u mnie > 1skil od soraki pół hp. I tak mam zawsze..

druga sprawa> Tez tak od 2dni bardziej przegrywacie rankedy ? Jeszcze tydzień temu wygranie rankeda to był pikuś a teraz... ja jebie moge mieć 20/0 i tak przegram ? o c**j chodzi

Opublikowano

Dokładnie...

1967814040804621171972.jpg

Też tak masz?

//A tak zupełnie serio NIE! Rankedy jak były tak są. Jakbyś był nafeedowany to enemy tank też byłby papierem.

Zapewne elo hell ,prawda?

Opublikowano

Ja tam ostatnio 10 gier z rzędu wygrałem i mam zamiar nastepne wygrać... Nawet z 5 gier było przegranych po czym ktoś u przeciwników wyszedł albo popełnił błąd. Gdzie to słynne elo hell w platynie?

Opublikowano

Ja tam ostatnio 10 gier z rzędu wygrałem i mam zamiar nastepne wygrać... Nawet z 5 gier było przegranych po czym ktoś u przeciwników wyszedł albo popełnił błąd. Gdzie to słynne elo hell w platynie?

Ja wygrałem 8 z rzędu i też błędy przeciwnikow/afk u przeciwników. Ja od bardzo dawna afka nie miałem i też w platynowym elohell...

Opublikowano

Ej pytanie. też tak macie, że wasz tank jest tak zjebany i papierowy, że każdy go zjada a tank w przeciwnej jest w c**j twardy ? Ja tak mam. Braum u nich> 125312563512321skili żeby zajebać, braum u mnie > 1skil od soraki pół hp. I tak mam zawsze..

druga sprawa> Tez tak od 2dni bardziej przegrywacie rankedy ? Jeszcze tydzień temu wygranie rankeda to był pikuś a teraz... ja jebie moge mieć 20/0 i tak przegram ? o c**j chodzi

20/0 i przegrywać? Nwm jakie masz iq ale to źle o tobie świadczy. Z takim feedem to od linii do linii zbierać fragi i gg wp easy.

Rozumiem że brąz?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Odkąd zaczęły się wakacje, spadłam z g4, 8x porażek z rzędu. h3h3h :3.

ja juz dzisiaj z silva 2 do silva 3 :E pewnie bedzie wiecej. Zresztą z samymi onionami gram tak teraz widze ;p

20/0 i przegrywać? Nwm jakie masz iq ale to źle o tobie świadczy. Z takim feedem to od linii do linii zbierać fragi i gg wp easy.

Rozumiem że brąz?

Silver. Nie mój drogi. Nawet z 20/0 nie dasz rady wygrac gdy nasus w 20min ma 10stacow ? lol. Ja jebie i ten osrany pies nito twardy nito obrażen nie ma... tylko feeduje. I wpada na mnie zed wbija combo ELO. reszta teamu nic nie robi tylko pisze na chacie "DEF WAIT FOR XXX" ja p******e WAKCJE PLZ 

Opublikowano

I znowu silver płakusia na swój team xD

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Myśle, że powinieneś wyjść na dwór i zostawić lola na tydzień, wakacje jest to najgorszy okres grania rankedów więc sobie odpuść.

Opublikowano

Nie wiem... Piszą "temat do płaczu" Zresztą mam to w dupie, że przegrywam :E chodziło mi głównie o to czy też przegrywacie więcej rankedów niż przed wakacjami <<onion>>. Najwidoczniej tak albo po prostu nakurwiacie sarkazmami :|

Budowniczy
Opublikowano

Jestes kretynem poniewaz uwazasz ze przegrywasz przez czlonka w tym przypadku tanka twojej druzyny lecz zapominasz ze to gra druzynowa i kazdy jest odpowiedzialny za porazke mogles poprowadzic swoja druzyne do zwyciestwa ale tego nie zrobiles jestes typowa osoba ktora uwaza ze nie moze wyjsc ze wzgledu na slabszych graczy ktorzy trafiaja mu sie do druzyny.

GOWNO PRAWDA ZEBY COS OSIAGNAC TRZEBA POSWIECIC NA TO CZAS WIEC WKONCU KIEDY TWOJE UMIEJETNOSCI OSIAGNA ODPOWIEDNI POZIOM WYJDZIESZ DO SWOJEJ WYMARZONEJ DYWIZJI.

Opublikowano

Wakacje, wakacje i jeszcze raz wakacje....

Szkoda słów, Morgana która nie potrafi zakontrować Katariny....
Jax, który nie potrafi zakontrować Katariny....

I wreszcie Katarina, która jak grała tak nadal gra na BoLu.

LoL schodzi na psy, czas przenieść się na Dote, tyle na ten temat.

Opublikowano

ja juz dzisiaj z silva 2 do silva 3 :E pewnie bedzie wiecej. Zresztą z samymi onionami gram tak teraz widze ;p

Silver. Nie mój drogi. Nawet z 20/0 nie dasz rady wygrac gdy nasus w 20min ma 10stacow ? lol. Ja jebie i ten osrany pies nito twardy nito obrażen nie ma... tylko feeduje. I wpada na mnie zed wbija combo ELO. reszta teamu nic nie robi tylko pisze na chacie "DEF WAIT FOR XXX" ja p******e WAKCJE PLZ 

Co prawda normal, ale to też rozgrywka, 4v5 + nie miałem za ciekawego teamu.

http://www.mpcforum.pl/topic/1235945-normalek-vayne-easy-low-farm/#entry10558375

@top

Właśnie przez 2 dni mam same wygrane rankedy >.< wcześniej miałem sporo przegranych.

Opublikowano

Jestes kretynem poniewaz uwazasz ze przegrywasz przez czlonka w tym przypadku tanka twojej druzyny lecz zapominasz ze to gra druzynowa i kazdy jest odpowiedzialny za porazke mogles poprowadzic swoja druzyne do zwyciestwa ale tego nie zrobiles jestes typowa osoba ktora uwaza ze nie moze wyjsc ze wzgledu na slabszych graczy ktorzy trafiaja mu sie do druzyny.

GOWNO PRAWDA ZEBY COS OSIAGNAC TRZEBA POSWIECIC NA TO CZAS WIEC WKONCU KIEDY TWOJE UMIEJETNOSCI OSIAGNA ODPOWIEDNI POZIOM WYJDZIESZ DO SWOJEJ WYMARZONEJ DYWIZJI.

Dobra. To powiedz to nervarien'owi, kiedy to grał na tym chall in 10 days dobrało mu zeda co miał 20farmy w 30min i jakos k***a nie wycarował więc mi nie pierdol głupot :)... Zresztą powiedziałeś sam "gra drużynowa"... hipokryci... Za dużo tego gówna. Tak btw: w końcu* :) 

Co prawda normal, ale to też rozgrywka, 4v5 + nie miałem za ciekawego teamu.

http://www.mpcforum.pl/topic/1235945-normalek-vayne-easy-low-farm/#entry10558375

@top

Właśnie przez 2 dni mam same wygrane rankedy >.< wcześniej miałem sporo przegranych.

bleh. Kilka razy wygrałem rankeda 4vs5..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...